Tuesday, October 28, 2014

Genti si pantofi pentru o toamna eleganta

Toamna se apropie cu pasi repezi, asadar a venit timpul sa ne orientam spre achizitionarea celor mai hot produse, care ne vor ajuta sa intampinam sezonul rece cu multa eleganta si stil. Alegerea accesoriilor potrivite este extrem de importanta atunci cand vine vorba de compunerea unui outfit reusit, de aceea trebuie sa incerci sa investesti in genti si pantofi de calitate, care sa isi poata demonstra versatilitatea in cadrul mai multor tinute.

Office color-blocking

Tinutele office nu trebuie sa fie intotdeauna banale. Cu ajutorul accesoriilor color-blocking, orice outfit de serviciu poate capata un farmec aparte. Schimba clasica incaltaminte de culoare neagra cu o pereche de pantofi bleumarin, cu detalii feminine si toc gros, foarte comod. Asorteaza-i la o pereche de pantaloni cu o croiala dreapta, o camasa intr-o nuanta pastel si un blazer masculin pentru un look super chic. Nu uita nici de geanta office intr-o culoare vibranta, care iti va inveseli instantaneu tinuta si te va scoate din anonimat.

dasha4

Geanta din piele Dasha, 265 RON
dasha6

Pantofi Dasha, 295 RON

Friday casual

Pentru multe dintre noi, zilele de vineri sunt partea preferata a saptamanii de lucru, iar energia si voia buna ne revin miraculos la gandul momentelor de relaxare care ne asteapta.

Opteaza pentru o tinuta casual, formata dintr-un top in dungi marinaresti, o pereche de pantaloni pana si un blazer negru, pe care sa o combini la accesorii colorate. Niste balerini rosii cu funda sau o geanta albastra, cu un design modern, reprezinta alegerea ideala pentru un look plina de sarm, in care te vei simti excelent.
dasha

Balerini Dasha, 175 RON
dasha2

It's a man's world (accesorii cu influente masculine)

In ultimii ani, accesoriile cu influente masculine au castigat din ce in ce mai mult teren. Blazerele cu un croi drept, masculin, palariile tip fedora, gentile tip servieta sau pantofii oxford au devenit rapid item-uri clasice, care si-au croit drumul in garderobele noastre.

In cazul in care preferi tinutele androgine, cu un vibe modern, combinatia dintre o pereche de pantofi usor masculini si o geanta structurata, tip servieta, este perfecta pentru tinutele office sau pentru tinutele casual-chic din timpul zilei.
dasha7
Pantofi Dasha, 255 RON
dasha3

Geanta din piele Dasha, 335 RON

Let`s party!

Multe dintre noi intampinam dificutati in crearea unor outfit-uri de petrecere. Pentru a-ti simplifica situatia, combina piese clasice cu accesorii de efect. Asadar, opteaza pentu articole precum pantaloni skinny, topuri uni, fuste creion sau rochii foarte simple si asorteaza-le la niste pantofi stiletto, cu un imprimeu deosebit, sau la o geanta plic intr-o culoare puternica. Acest truc iti va tansforma instantaneu outfit-ul intr-unul elegant si rafinat, care va atrage toate privirile.
dasha5

Pantofi Dasha, 269 RON
dasha8

Geanta din piele Dasha, 195 RON
Accesoriile sunt piese indispensabile oricarei tinute reusite, motiv pentru care este foarte important sa le acorzi o atentie deosebita atunci cand compui un outfit. Pentru mai multe modele de genti si pantofi la moda, viziteaza www.dasha.ro si lasa-te cucerita de cele mai hot piese ale toamnei.

0 comments:

Post a Comment