Monday, January 16, 2012

6 botine şi ghete care se potrivesc la orice ţinută



Dacă te pregăteşti să investeşti într-o pereche de ghete sau botine pentru iarna asta, alege o pereche care se potriveşte la mai multe stiluri şi culori. Noi îţi dăm câteva idei. Din fericire, culorile care se poartă iarna nuanţe de maro, roşu, bej, gri - sunt cele mai uşor de asortat, aşa că alege o pereche de ghete sau botine în una din aceste culori ca să te asiguri că le poţi purta la cât mai multe ţinute.

O culoare foarte frumoasă este roşul intens care, deşi e mai greu de asortat ca bejul, de exemplu, te face să te simţi unică şi specială. Poartă aceste ghete la o şinută all black, cu un pardesiu clasic, bej, sau cu o haină în carouri. O culoare de asemenea specială şi uşor de asortat este rozul prăfuit. Aceste botine cu platformă sunt foarte feminine şi se potrivesc cu negru, maro, verde închis, bleumarin şi multe alte culori închise, cu care contrastează în mod plăcut.

Magazine online pe care vi le recomandam:

Ca şi model, ai de ales între toc mai înalt sau mai jos, platformă sau talpă plată, în funcţie de ce te face să te simţi confortabil. Modelul clasic cu toc mediu (1) rămâne cel mai uşor de purtat, fiind potrivit şi pentru ţinute elegante, si pentru unele casual. Ghetele cu talpă plată (2, 5) sunt potrivite şi pentru ţinute cu fuste, şi pentru zilele în care îţi trebuie multă libertate de mişcare.

Pentru birou, alege botine cu toc (3,6), care merg şi seara, chiar dacă faci mici schimbări în ţinută. Botinele cu platformă (4), poartă-le la ţinute femine, cu rochie şi pardesiu clasic sau palton, dar şi la outfituri casual, cu blugi.
  1. Botine Hot Stepper, 370 lei
  2. Ghete Hot Stepper Chou Chou
  3. Ghete Eden Shoes, 202 lei
  4. Botine Clarks, 479 lei
  5. Ghete Eden Shoes, 144 lei
  6. Botine Bata, 399, 90 lei

0 comments:

Post a Comment