Monday, June 25, 2012

Pantofii neutri - încălţămintea ideală pentru vară

Pantofii cei mai uşor de purtat şi de asortat sunt cu siguranţă cei în culori neutre. Pe lângă negrul atemporal, nude-ul este favoritul ultimelor sezoane. Iar dacă perechea de pantofi clasici negri nu trebuie să îţi lipsească din garderobă, e bine să ai mereu în vedere ca o a doua pereche să fie dintr-o paletă cromatică neutră.
Pantofii neutri – încălţămintea ideală pentru vară
Avantajul major al acestora este că merg purtaţi cu orice culoare îţi doreşti, de la maro la bleumarin, roşu sau verde neon. Extrem de versatili, sunt varianta preferată de majoritatea femeilor, cu precădere în cazul ţinutele cotidiene.

Magazine recomandate de catre noi:
24shop.ro ; amafashion.ro ; matar.ro ; 3suisses.ro

Pentru cele care vor un aspect cuminte, care nu atrage atenţia sau se tem de culorile puternice, o pereche de pantofi în culori neutre sunt alegerea potrivită. Printre nuanţele care intră în categoria „neutră” se regăsesc: nude, crem, alb, grej, gri deschis, anumite tonuri de maro.

Un alt mare plus al pantofilor neutri este faptul că îţi poţi evidenţia silueta cu piese cheie, fie că este vorba de o bluză cu decolteu adânc, o rochie balon sau o fustă pix, balansând astfel discret outfitul, fără a da senzaţia de „prea mult”.

Te poţi juca cu volumele hainelor, cu tăieturi asimetrice şi aplicaţii 3D, fără a pune accentul pe zona picioarelor. Totodată, un pantof într-o nuanţă apropiată de culoarea pielii tale va crea întotdeauna impresia de lungime. Femeile mignone îi pot alege cu încredere în orice situaţie, în special modele cu toc mediu şi înalt.
Dacă aceştia sunt şi cât mai simplii, fără barete adiţionale şi accesorii aplicate, efectul va fi cu atât mai intens. Astfel, o pereche de stilettos nude de lac te vor salva la petrecerile cu stil. Rochiile feminine şi o geantă plic vor completa perfect ţinuta.

Pentru că este vară şi sandalele cu platformă ortopedica îţi conferă un grad sporit de confort, poţi alege şi un astfel de model, cu talpa din plută sau ornată cu sfoară.

O fusta cloche prinsă în talie cu un cordon şi o cămaşă din pânză pot constitui vestimentaţia ideală pentru zilele de birou. Pentru cele care nu au nevoie de centimetrii în plus şi preferă încălţămintea comodă, pantofii fără toc sunt indicaţi.

Alege o pereche de balerini simplii sau de sandale joase din piele clasică sau velur, în stilul celor romane. Adaugă o rochie lungă până la pământ, dintr-un material fluid şi o geantă poştaş pentru un look în stilul boho-chic.

0 comments:

Post a Comment