Friday, October 11, 2013

Christian Louboutin lanseaza pantofii care au aceeasi nuanta cu pielea ta!

Christian Louboutin lanseaza colectia de pantofi intitulata „Nude”, incaltaminte de lux conceputa in nuante identice pielii cu un efect incredibil de alungire a picioarelor.
christian-louboutin-nude
Christian Louboutin prezinta o colectie capsula de pantofi care promit sa ofere femeilor efectul de alungire a picioarelor, datorita faptului ca sunt conceputi intr-o nuanta identica cu cea a pielii.

5 modele clasice de pantofi Louboutin au fost regandite in nuante diferite (deschise si inchise), astfel incat sa fie cat mai aproape de culoarea pielii oricarei femei.

„Dispar ca prin magie si se transforma intr-o continuare a piciorului, alungindu-l intr-un mod placut ochiului. Pantofii au rolul de a face femeia sa para mai inalta, nicidecum nu trebuie sa distraga atentia de la picioarele si tinuta acesteia”, explica Christian Louboutin.

christian-louboutin-nude2

Vanduti exclusiv in magazinele Louboutin, pantofii din colectia Nude poarta denumirile de Pigalle, Fifi, Simple Pump, Flo si Vendome.

christian-louboutin-nude4

Pentru a descoperi nuanta de pantofi potrivita pielii tale, designer-ul a creat aplicatia Louboutin Shades App. Cu doar o fotografie pe care o faci picioarelor tale, ti se ofera imediat sugestia de pantofi pe care trebuie sa ii porti.

0 comments:

Post a Comment