Wednesday, June 4, 2014

Sandale pentru toate picioarele

La un moment alegerea incaltamintei perfecte ar putea deveni o problema dat chiar si pentru o fashionista adevarata, mai ales cand vine vorba de sandale. Sezonul sandalelor a inceput, ceea ce inseamna ca a venit timpul sa-ti expui picioarele. Insa acest lucru nu este chiar atat de usor, mai ales daca n-ai picioare perfecte. In urma unui mic sondaj am aflat ca o mare parte dintre femei nu sunt multumite cu propriile picioare: le considera prea mari sau prea mici, prea groase, prea late sau considera ca au glezne groase. Nu-ti face griji, nimeni nu e perfect, iar noi iti aratam ce sa porti ca sa acoperi micile greseli ale picioarelor.

1. Sandale pentru picioare mari

Ca si in cazul altor piese vestimentare, si in cazul pantofilor este adevarat ca nuantele inchise fac ca ele sa para mai mici, deci e indicat sa alegi incaltaminte in culori inchise. Totodata iti recomandam sandalele care au partea din fata acoperite, deoarece cu cat se vede mai putin din picioarele tale cu atat vor parea mai mici.

2. Sandale pentru glezne groase

Baretele subtiri in jurul gleznei nu sunt indicate pentru tine. In schimb iti recomandam sa alegi sandale cu barete late, care acopera glezna. Pantofii care au partea laterala decupata (denumiti D’Orsay), papucii, sandalele fara barete pe glezna sunt de asemenea indicate pentru tine.

3. Sandale pentru picioare late

Purtand sandale cu barete late si confortabile (ai grija sa nu te stranga), picioarele tale vor parea mai inguste. Pentru tine sunt ideale si acele sandale, care in partea laterala au mai mult material si din punct de vedere optic se ingusteaza spre toc.
Sandale pentru toate picioarele

4. Sandale pentru degete lungi

Nu este indicata sa porti sandale sau papuci flip-flops, deoarece lungesc degetele. In locul acestor modele iti recomandam sa porti sandale cu „inele”, cu botul decupat, care au barete in forma literei T (denumite T-bars), sau oricare alt model care are barete peste degetele de la picior.

5. Sandale pentru picioare mici

Nu este nicio problema daca ai picioarele mici, numai daca esti inalta si aceasta parte a corpului este disproportionata fata de restul. In acest caz sunt indicate toate modelele, care atrag privirea la picior: culorile neon, decoratiunile aplicate, imprimeurile vizibile, etc. Nu uita ca sandalele tip flip-flops au efect de lungire a picioarelor, deci purtarea lor iti este indicata.

0 comments:

Post a Comment