Wednesday, June 25, 2014

Tenisii albi: 5 idei de styling pentru acest sezon

Moda ultimelor sezoane a dat startul unei noi ere fashion, in care pantofii sport, de la ultra-coloratii sneakersi pana la modelul clasic de tenisi, aproape ca detroneaza suprematia detinuta pana acum de senzualii pantofi stiletto. Dar dintre toate aceste modele in tendinte, tenisii albi se dovedesc a fi cei mai versatili, comozi si practici.

Sansele sa ai deja in garderoba o pereche de tenisi albi sunt foarte mari, fie ca vorbim de cunoscutii Converse sau orice alt model comod din panza. Daca insa te-ai plictisit sa ii porti mereu in tinute sport, iti propun cateva idei noi de styling din care te poti inspira pentru un look relaxat, modern si feminin.

Tenisii albi purtati la un costum masculin

Daca esti adepta stilului minimalist, combina clasicul costum cu iz masculin cu o pereche de tenisi albi. Pentru a nu avea totusi un look auster, da o nota senzuala tinutei cu ajutorul unei camasi semitransparente, din care sa se zareasca discret o bustiera sau un sutien sexy.

TRUC: o poseta intr-o nuanta contrastanta cu restul tinutei si un ceas metalic masiv vor completa ideal outfit-ul cu alura masculina.
Sacou negru
Mango, 249 lei
Pantaloni negri
Mango, 169 lei
Camasa alba
Zara, 169 lei
Converse
Office Shoes (Converse), 249 lei
Ceas auriu
Massimo Dutti, 579 lei
Geanta rosie
Musette, 599 lei

Tenisii albi in combinatie cu pantaloni skinny

Pentru o zi agitata, cu multe intalniri prin oras, inlocuieste clasicii balerini cu o pereche de tenisi albi. Una dintre piesele elegante care merg foarte bine in compania unor astfel de pantofi sport este o pereche de pantaloni skinny, in tonuri neutre. Completeaza tinuta cu o bluza in dungi peste care incheie nonsalant un trench bej.

TRUC: poseta cross-body si esarfa supradimensionata vor sustine aerul boem al intregii tinute.
Trench bej
Stradivarius, 149 lei
Pantaloni bleumarin
Zara, 229 lei

Bluza cu dungi
H&M, 59,90lei
Tenisi albi
Office Shoes (Converse), 249 lei
Esarfa
Massimo Dutti, 229 lei
Geanta bej
Massimo Dutti, 579 lei

Tenisii albi si rochia neagra

Desigur, nu vorbim de rochiile de seara, din materiale pretioase. Dar orice rochie neagra lejera poate fi combinata inspirat cu o pereche de tenisi albi, mai ales modelele din bumbac, cu alura sport.

TRUC: in acest caz, opteaza pentru o geanta cross-body rosie si o geaca din piele tip biker pentru un outfit cat mai original.
Rochie neagra
H&M, 129 lei

Geaca din piele
Mango, 549 lei
Tenisi albi
H&M, 39,90 lei
Geanta rosie
Zara, 369 lei

Tenisii albi purtati cu o fusta maxi

Fusta lunga este o piesa gratioasa care, aleasa corect, se potriveste oricarui tip de silueta. Primavara aceasta alege fuste lungi din materiale naturale, bumbac sau matase, si poarta-le cu un top cu printruri exuberante si tenisi albi.

TRUC: Un clutch viu colorat va completa in mod armonios tinuta chic.
Bluza cu imprimeu
Zara, 149 lei
Mango, 169 lei
Tenisi albi
Office Shoes (Lacoste), 269 lei
Geanta turcoaz
Tosca Blu, 699 lei

Tenisii albi si rochia cu flori

Pentru un look fresh, primavaratic, nu ai nevoie decat de o rochie cu printuri florale in culori vesele si o pereche de tenisi albi. Vrei o doza in plus de originalitate? Opteaza pentru o pereche de tenisi tip gheata si completeaza tinuta cu o geaca din denim clasica.

TRUC: o plarie fedora, o esarfa chic si o geanta supradimensionata vor echilibra in mod armonios tinuta.
Rochie cu flori
H&M, 159 lei
Geaca din denim
Mango, 199 lei
Tenisi albi
Office Shoes (Converse), 269 lei
Geanta maro
Massimo Dutti, 899 lei
Esarfa
Massimo Dutti, 229lei
Palarie din paie
Pull&Bear, 59,90 lei
Tenisii si-au dobandit popularitatea inca de la inceputurile stilului grunge, in anii '80 - ‘90 cand erau purtati alaturi de jeansi rupti si camasi in carouri de milioane de tineri rebeli, care ascultau muzica trupei Nirvana. De atunci ei si-au mentinut locul in moda. Tendintele actuale insa promoveaza un look mult mai chic si mai feminin, construit cu ajutorul aceluiasi tip de incaltaminte.

Poarta si tu o pereche de tenisi albi si paseste cu stil in aceasta primavara!

0 comments:

Post a Comment