Thursday, November 22, 2018

Cum să porți inspirat ghetele

Ghetele sunt cea mai versatilă alegere vestimentară în sezonul rece, iar noile trenduri în fashion confirmă faptul că ele joacă un rol decisiv în compunerea unei ținute reușite.

Și trendy, și practice, ghele te duc imediat, cu certitudinea că ești îmbrăcată corespunzător, de la birou la o ieșire cu prietenii, și vei fi extrem de mulțumită de look-ul tău. Ghetele sunt sunt unul dintre cele mai versatile articole de iarnă pe care le poți purta în outfituri de birou, casual sau ocazii elegante, dacă știi cum să faci asocierile potrivite.

Magazine online recomandate:
zappatos.ro , depurtat.ro , b-mall.ro , fashiondays.ro

Sfaturi pentru achiziționarea și purtarea ghetelor

Pentru a-ți asigura reușita în compunerea unei ținute este indicat să ții cont de câteva recomandări care privesc achiziționarea și purtarea ghetelor. Principala regulă pe care nu trebuie niciodată să o uiți este că primul indiciu care îți arată că ținuta aleasă este una reușită este cât de bine te simți în ea.


Sfaturile noastre sunt:

- alege întotdeauna ghete de calitate, pentru că pe langă faptul că vor arăta mult mai bine, picioarele tale merită să se simtă confortabil; în plus, o pereche de ghete ieftine întotdeauna va rezista mai puțin decât una mai scumpă;

- când îți pregătești garderoba pentru sezonul rece și constați că ai nevoie de o pereche de încălțări alege o pereche de ghete în culoare neutră, nude, gri sau negru, ținând cont de hainele pe care obișnuiești să porți, precum și de silueta și de culoarea părului;

- alege tocul la ghete în funcție de stilul tău de viață și de activitățile practicate frecvent, fie ca ai un job la care petreci 8-10 ore pe zi, fie că mergi la facultate ori petreci timpul cu copiii și ai nevoie de libertate de mișcare;

- lasă ghetele la vedere atunci când îți compui ținuta pentru că nu dorești să le ascunzi sub haine, fie ele o rochii sau fuste, iar dacă alegi să porți o pereche de blugi și sunt prea lungi îi poți răsuci în partea de jos pentru un efect trendy.

Idei de ținute cu modele de ghete

Îți prezentăm câteva opțiuni de ținute chic cu modele de ghete aflat în tendințe în acest sezon.

Ghete metalizate în ținute trendy

Încălțările în culori metalizate sunt la modă și în 2018-2019, prin urmare fiecare fashionista care dorește să fie în tendințe își poate achiziționa o pereche de ghete argintii sau aurii, mai ales că aceste nuanțe nu mai sunt dedicate exclusiv purtării la ocaziile elegante de seară. În prezent ghetele metalizate sunt un accesoriu binevenit în ținutele de zi, casual. O regulă în compunerea unei astfel de ținute este ca restul elementelor vestimentare să fie cât mai simple pentru a nu crea efectul de încărcat.

Ghete accesorizate în ținute chic

Ghetele accesorizate sunt vedetele sezonului rece actual, fie că vorbim de barete, șireturi, catarame, accesorii metalice, funde sau ținte. Poate că cea mai la îndemână este ținuta All Black, însă cu ghetele accesorizate te poți juca cu diferite combinații casual și elegante, alături de blugi și o geacă de piele, o fustă mini și un pulover sau o rochie lejeră și o haină de blană. Ghetele cu barete și fermoare sunt printre cele mai căutate, întrucât aduc un plus de feminitate purtătoarelor. Se asortează excelent cu fuste midi, cu pantaloni slim și cămăși, precum și cu piese vestimentare cu imprimeuri florale sau animaliere, ori de inspirație din anii precedenți cu sacouri și cămăși în carouri. Pentru fashionistele care doresc să pluseze, botinele cu toc, șireturi și inserții de blană sunt o alegere îndrăzneață, dar asortate corect, cu un pulover simplu, blugi conici și un palton de sezon, se poate obține un look original și elegant.

Ghete cu tocul gros în ținute originale

Iarna este aproape și blănurile abia așteaptă să le vină rândul la purtat. Ghetele cu tocul gros sunt un trend important în acest an, așadar pot fi asortate cu succes hainelor de blană statement în culori cât mai vii, cu imprimeuri originale și motive extravagante. Dacă alegi această combinație trebuie să ai grijă ca restul ținutei să fie minimalistă, All Black sau un top în nuanță neutră și o pereche simplă de blugi.

Pentru zilele mai puțin friguroase poți asorta ghetele cu toc gros la o rochie feminină, din catifea sau o rochie lungă cu decupaj, două piese aparent opuse dar care împreună formează o ținută elegantă, comodă și practică.

Ghetele Chelsea în combinații vestimentare urbane

Ghetele Chelsea, fără șiret, înalte până la gleznă și dotate cu elastic, sunt o emblemă ale stilului englezesc și un trend major al sezonului actual. Comode și ușor de încălțat, aceste ghete se potrivesc de minune stilului urban, atunci când însoțesc o pereche de blugi skinny, un pulover gros și un treci, sau costume cu vibe masculin, salopete și sacouri cu imprimeuri florale. Femeile descoperă că pot obține o doză considerabilă de chic nu doar într-o pereche de încălțări cu toc. Ghetele Chelsea sunt o opțiune ideală atât la birou cât și la o ieșire în oraș cu prietenii.

Ghetele îmblănite pentru zilele înzăpezite

Ghetele cu blană nu lipsesc din tendințele sezonului rece în niciun an pentru că ele fac față cel mai bine gerului de afară, protejând picioarele de umezeală și îngheț, dar și pentru că arată excelent. Odată cu iarna vin și excursiile la munte unde ce alte încălțări sunt mai potrivite decât o pereche de ghete îmblănite, care nu trebuie să lipsească din bagaj, alături de o geacă groasă sau un cojoc călduros, o pereche de blugi și pulovere groase, mănuși, fulare și căciuli, toate contribuind la confortul termic mult dorit.

Ghetele pot fi integrate cu ușurință în toate stilurile vestimentare, iar femeile dețin arta de a obține cu ajutorul lor ținute originale și feminine. Nu rămâne decât să ții cont de sfaturile noastre, să îți faci un inventar al garderobei și să vezi exact pe ce articole vestimentare te poți baza în acest sezon și, evident, să completezi cu piese noi, conforme cu ultimele tendințe. Magazinul nostru îți oferă cele mai noi modele de ghete pentru ca tu să fii pregătită să întâmpini iarnă așa cum se cuvine.

0 comments:

Post a Comment