Monday, June 4, 2012

Espadrile barbati - de vanzare online

Cand vine vorba de incaltaminte, o femeie caută întotdeauna ceva care să fie cât mai la modă posibil, chiar dacă lucrul acesta presupune să poarte tocuri de 20 de cm şi riscă să îşi provoace atât leziuni externe, cât şi interne.
Bărbaţii pun preţ pe confort. Cu cât piciorul stă mai relaxat, cu atât mai bine. Asta nu înseamnă că barbaţii nu sunt sau că nu şi-ar dori să fie la modă.

Magazine recomandate: 24shop.ro ; juxt.ro

Tocmai pe acest lucru au mizat şi designerii de pe podiumul internaţional când au creat colecţia de espadrile barbatesti pentru sezonul de primăvară/vară 2011: confort şi stil.

Espadrilele sunt tipul de incaltaminte care iti dau libertatea de miscare de care ai atata nevoie! Practice, comode si foarte usoare, acestea pot fi asortate fara prea multe batai de cap, inspirand stil si eleganta.

Vara aceasta, juxt.ro vine cu o mini colectie de espadrile pentru barbati de la Espadrij, in diferite culori si marimi.



Pentru a satisface pana si cele mai fine gusturi, acestea au cusaturi din iuta de inalta calitate, talpa rezistenta din cauciuc, materialul care a stat la baza confectionarii lor fiind o panza durabila.

De mentionat ca sunt lucrate manual intr-un sat din Franta care are o vasta traditie atunci cand vine vorba de espadrile.

Daca pana acum ti-ai inchipuit ca espadrilele sunt un model de incaltaminte dedicat in intregime femeii, afla ca lucrurile nu stau chiar asa. In 2011, designerii le propun barbatilor sa adopte si ei acest trend.

Pe langa faptul ca sunt comfortabile si racoroase, dau si o nota de originalitate si stil unei tinute. Astfel, poti opta fie pentru espadrilele cu spatele gol fie pentru cele in stil clasic. Case de moda precum Ralph Laurent, Prada sau Armani iti urmeaza exemplul.
Pont: Poarta-le la tinute casual formate din pantaloni scurti si tricouri albe.

0 comments:

Post a Comment