Monday, June 4, 2012

10 piese ALBE in care merita sa investesti in aceasta vara

Albul este vedeta vara, atat pentru faptul ca nu atrage soarele si te ajuta sa treci cu bine de zilele toride, cat si pentru lookul extrem de sexy pe care ti-l da cand il porti la un bronz perfect.
Afla care sunt piesele albe cele mai bune de purtat vara asta!

Sezonul asta se poarta foarte mult espadrilele.

Sunt usoare si pot transforma imediat o tinuta eleganta intr-una casual, super lejera. Poarta-le la blugi scurti sau lungi, la tricou sau la o bluza subtire cu decolteu in V.

Vor fi perfecte pentru o tinuta marinareasca, cu dungi, si te vor scapa de calduri si de nevoia de a purta sosete, fara sa trebuiasca sa stai in foarte neelegantii slapi.

Magazin recomandat: JUXT.ro

Camasa alba, pe cat este de clasica, pe atat este de versatila si niciodata plictisitoare.

Te poate scoate din absolut orice incurcatura! Tine cravata pentru intalnirile importante office si da-o jos la o intalnire romantica.

Vei fi mult mai sexy cu un nasture, chiar doi, deschisi; iubita ta o sa confirme asta. Daca vrei o tinuta intreaga in alb, alege camasa in partea de sus si o pereche de pantaloni lejeri dintr-un material usor, pe care sa-i poti indoi de cateva ori in partea de jos.

Magazin recomandat: Readytowear.ro

Tricoul polo, si el un clasic, va fi mult mai usor de purtat vara in varianta lui pe alb.

Spune despre tine ca esti "baiat bun", asa ca poarta-l cand te intalnesti pentru prima oara cu o tipa si vei lasa o impresie buna.

Arata la fel de bine si cu o pereche de jeans inchisi la culoare, si cu pantaloni colorati, drepti sau stransi jos pe picior.

Magazin recomandat: CBstore.eu

Investeste intr-un model cool de jeansi albi.

Ii vei purta mai multe veri si te vei bucura ca ai scapat de varianta lor inchisa in care te incingi mereu. In partea de sus poarta un tricou cu imprimeu, alb sau colorat, iar in picioare pune-ti tenisi sau mocasini.

Pentru o tinuta aerisita, marinareasca, indoaie-i in partea de jos de cateva ori. Nu ii aranja perfect. Farmecul acestor rasuciri este sa para usor neglijente.

Magazin recomandat: Readytowear.ro

Tricoul cu imprimeu original e greu de gasit.

Mai ales daca esti fanul acestui gen de tricouri si cu siguranta esti atent in stanga si in dreapta, la toti prietenii tai si nu numai, sa nu aiba aceleasi modele ca si tine. Alege un imprimeu negru pe alb si poarta tricoul la un sacou alb sport, un alt lucru de nelipsit vara asta din garderoba ta.

Poate la inceput o sa-l consideri greu de purtat, dar odata ce spargi gheata nu vei mai vrea sa-l lasi acasa. Nu numai ca iti va garanta un look diferit, dar vei adauga o relaxare eleganta tinutelor tale casual de vara. Pentru atitudinea potrivita invata de la domnii italieni.

Magazin recomandat: tricouonline.ro

Pantofii albi sunt greu de intretinut intr-un oras cu mult praf.

Daca stii ca mergi mai mult cu masina si nu se anunta ploi, incearca o pereche alba din panza sau din piele intoarsa. Pe seara pune-ti pe dedesubt o pereche de sosete subtiri rosii sau portocalii si socheaza-ti iubita prin cat de chic poti sa fii. In rest, poarta-i mereu fara sosete si cu pantalonii suflecati.

Magazin recomandat: 24shop.ro

Accesoriile albe sunt si ele la fel de importante vara asta.

Daca nu te simti confortabil cu un ceas alb, incearca o pereche de ochelari cu rama alba la o terasa sau o geanta sport alba pentru atunci cand mergi la sala.

Magazin recomandat: BOCANE.ro
Daca esti mai impiedicat din fire si stii ca scapi mancarea pe tine mereu, s-ar putea ca albul sa nu fie cea mai buna alegere... De asemenea, albul nu e de imbracat la iarba verde, o sa ramai cu urme de sus pana jos.

Albul poate fi foarte lejer, dar si extrem de elegant. Totul sta in atitudinea ta!

[gallery exclude="29610"]

0 comments:

Post a Comment