Monday, June 4, 2012

Stil masculin: Încălţăminte de vară

Cand vine vorba de pantofi, o femeie caută întotdeauna ceva care să fie cât mai la modă posibil, chiar dacă lucrul acesta presupune să poarte tocuri de 20 de cm şi riscă să îşi provoace atât leziuni externe, cât şi interne.
Însă în ceea ce îi priveşte pe bărbaţi, lucrurile sunt total opuse.

Bărbaţii pun preţ pe confort. Cu cât piciorul stă mai relaxat în respectivul pantof, cu atât mai bine. Asta nu înseamnă că barbaţii nu sunt sau că nu şi-ar dori să fie la modă.

Tocmai pe acest lucru au mizat şi designerii de pe podiumul internaţional când au creat colecţia de pantofi masculini pentru sezonul de primăvară/vară 2012: confort şi stil.

Espadrilele

Daca pana acum ti-ai inchipuit ca acest model de incaltaminte ii este dedicat in intregime femeii, afla ca lucrurile nu stau chiar asa. In 2011, designerii le propun barbatilor sa adopte si ei acest trend.

Pe langa faptul ca sunt comfortabile si racoroase, dau si o nota de originalitate si stil unei tinute. Astfel, poti opta fie pentru espadrilele cu spatele gol fie pentru cele in stil clasic. Case de moda precum Ralph Laurent, Prada sau Armani iti urmeaza exemplul.

Magazin recomandat: JUXT.ro

Sandale gladiator

Se pare ca acest model de incaltaminte este un must-have al sezonului nu numai la femei, cat si la barbati. Foarte comfortabile si in acelasi timp trendy sandalele gladiator sunt perfecte pentru o zi calduroasa de vara, pe faleza sau la terasa.

Asa ca nu mai sta pe ganduri si achizitioneaza-ti si tu o astfel de incaltaminte. Case de moda precum Salvador, Tommy Bahama sau Chaco iti ofera o gama variata de modele. Alege-l pe cel potrivit tie si fii pregatit sa intampini vara cu una dintre cele mai apreciate incaltari masculine pe 2012.

Magazin recomandat: 24shop.ro

Flip-flops

Comozi si practici, papucii stil flip-flops sunt pe pozitie si anul acesta in ceea ce priveste moda masculina. Fie ca sunt din piele sau material textil, acestia nu trebuie sa lipseasca din sifonierul tau.

Sunt perfecti pentru zilele toride de vara, pentru o sesiune de shopping cu prietena sau pentru o plimbare pe malul marii.

Pantofi clasici luciosi

Potriviti pentru orice moment din zi, pantofii din piele santata sunt un must-have al verii in ceea ce priveste stilul si eleganta.

Trebuie sa ai grija insa ca pentru a purta o pereche de pantofi lacuiti, tinuta aleasa trebuie sa fie una in tonuri mai deschise. Louis Vuitton, Prada, Giorgio Brutini, Hugo Boss sau Ed Hardy iti arata cum.

Magazin recomandat: 24shop.ro

Tenisi colorati

Incaltamintea sport nu se va demoda probabil niciodata, mai ales tenisii. In culorii vii si vesele, acestia sunt alegerea ideala pentru a-ti insenina zilele de vara. Comozi si practici, tenisii sunt perfecti pentru a creea o tinuta casual-chic de invidiat.

Magazin recomandat: 24shop.ro

0 comments:

Post a Comment