Thursday, June 14, 2012

Pantofi si sandale la moda. GlamourbyAT, lux pentru fashionista din tine!

Pentru multe femei pantofii nu mai inseamna de multa vreme o necesitate. Au trecut de ani buni la categoria moft, moda, must-have, pasiune si de ce nu, pentru unele...obsesie. Pantofii au depasit stadiul decentei sociale sau financiare si au capatat titlul de lideri in garderoba a mai bine de jumatate dintre femei.
moda_pantofi_sandale_pantofi-glamour-by-at-anis-nude.jpgmoda_pantofi_sandale_pantofi-glamour-by-at-dantela-bej.jpg
Ne cumparam pantofi nu pentru ca avem nevoie, nu pentru ca vine toamna sau pentru ca este vara ori pentru ca avem nevoie, ci pentru ca ne plac, pentru ca intotdeauna avem un obiect vestimentar nou care ii cere si pentru ca vrem sa aratam bine. Si intotdeauna o alta pereche de pantofi apare si ne spune subtil ca si-ar putea face loc in dressing-ul nostru. Si asa, incetul cu incetul am inceput sa tratam pantofii ca pe niste camarazi fara de care viata noastra de fashion-iste ar fi in alb si negru.

Si pentru ca deja deschizi sertarele sa vezi ce vei purta vara asta iti oferim si pantofi pe masura tinutelor tale.


Colectia Glamour by A.T reflecta dorinta designerului de a deschide clientelor noastre o noua lume a pantofilor in cele mai indraznete sau calde combinatii, a unor produse de foarte buna calitate.

pantofi-glamour-by-at-tangerine_moda.jpgsandale-glamour-by-at-roz-cu-galben_moda.jpg
Veti gasi o gama foarte vasta de produse de la pantofi si sandale de mireasa din piele Alb Sidef, la culori indraznete si vii: galben, roz aprins fuchsia, albastru electric, aqua turcoaz, galben lamaie, verde smarald, rosu sau tangerine (culoarea Pantone a anului 2012), dar nu lipsesc nici foarte cautatele nuante neutre de nude, bej, blush sau pielea naturala imprimata in model de dantela sau model floral.

Modelele sunt cele pe care iti place sa le admiri in revistele internationale sau la fashionistele celebre, dar pe care acum ti le poti permite si tu!

sandale-glamour-by-at-piele-alba-sidefata_moda.jpgsandale-glamour-by-at-lilac-aqua-nude_moda.jpg

Glamour by A.T este un brand romanesc, care vine in intampinarea dorintelor femeii moderne, indraznete si vesele, care iubeste viata, culorile si vrea sa se simta speciala si admirata.

moda-2012-pantofi-sandale_at__pantofi-glamour-by-at-anis.jpgsandale-glamour-by-at-piersica-si-nude-bej_moda_2012.jpg

Produsele sunt din piele de foarte buna calitate, se folosesc cele mai comode calapoade care sunt alese cu mare grija pentru a obtine nu doar un efect vizual instantaneu, dar si produse foarte confortabile si purtabile pentru timp indelungat

0 comments:

Post a Comment