Wednesday, June 13, 2012

Poti purta balerini colorati la birou?

La aceasta intrebare pe care am primit-o si eu de la mai multe dintre voi, am rugat-o sa raspunda pe o buna prietena de-a mea, pasionata ca si mine de moda si shopping.
Aveti deci mai jos raspunsul, si anume, o sugestie de tinuta office mai neconventionala. Dar vine primavara, nu? Asa ca putem sa ne bucuram de balerini colorati chiar si la birou.

Asadar, putem purta balerini colorati la job? Iata ce spune Oana si ce recomandari ne face:
“Exista un sigur raspuns la aceasta intrebare: BUT OF COURSE!!! (Doar daca nu lucrati intr-o banca, subiect asupra caruia putem reveni daca va intereseaza)

Asa ca se ia o pereche de balerini galbeni din noua colectie SEPALA,(300 lei) si se creeaza un outfit in jurul lor, dupa cum urmeaza:
  1. Camasa din matase/voal intr-o nuanta aprinsa asortata ori cu imprimeu (Cristina Zegrea, 250 lei). Nu camasi clasice cu guler – alea sunt pentru alti pantofi.
  2. Jeansi skinny indigo – foarte sexy! (La Femme, 119 lei). Nu sunt nici prea casual si, adauga o nota de “seriozitate” balerinilor si camasii.
  3. Accesorii – argintiu cat cuprinde! Noi am ales un colier cu porcusor de la CARLA SZABO si o bratara cu mesajul “I like to smile”. Plus un super inel funky de la Andra Lupu, unicat!”

0 comments:

Post a Comment