Tuesday, June 5, 2012

Pantofi sport de primavara. Unde ii gasesti

Fie ca stilul tau e casual-sport, fie ca nu, ai nevoie de o pereche de tenisi sau de adidasi in dulap.

Daca si atunci cand te imbraci sport vrei sa ramai in tendinte, poarta o pereche de espadrile haioase cu imprimeu cu cirese sau tenisi usori cu capsuni, numai buni de mers la mare. Ii gasesti in magazinul MyCloset sau la JUXT.RO.

La munte ai nevoie de o pereche de pantofi cu talpa mai groasa si mai rezistenta. Ti-i recomand pe cei de la Ecco: sunt foarte comozi si fac fata cu brio multor ore de mers la pas.

Intr-o zi in care vrei sa iei orasul la picior sau vrei sa faci o plimbare cu bicicleta, incalta-te cu tenisi usori si funky. Daca esti fidela brandului Converse, ii gasesti in magazinul online Stilago.

Diesel si Lacoste iti ofera alternative colorate, pentru care va trebui sa platesti, insa, ceva mai mult decat pe o pereche de Converse.

In magazinul 24shop.ro gasesti cei mai funky tenisi, semnati Ed Hardy. Recunoscut pentru originalitatea lui in graffiti, Hardy si-a pus amprenta si pe mai multe modele de tenisi, prin culori si imprimeuri care-ti iau ochii.

Daca griul e "culoarea" ta preferata, gasesti pe Asos tenisi din bumbac gri, extrem de comozi si usor de asortat la mai multe tinute. Tot aici gasesti si balerini, daca vrei sa fii comoda, dar totusi chic.

1 comment: