Friday, January 27, 2012

Tendinte pantofi pentru sezonul primavara-vara 2012


In primavara ai vara lui 2012 sunt la moda pantofi pentru toate gusturile, plus ca revin niste trenduri mai vechi. Pantofii din acest an pot fi sexy, stralucitori, plini de culoare sau transparenti, confortabili sau indrazneti.

Cum vine sezonul cald, iata care sunt tendintele dictate de designeri pentru primavara si vara 2012.

Magazine recomandate de noi:
www.24shop.ro ; www.fashionshoes.ro ; www.amafashion.ro

Varfuri metalice

Unii pantofi au varful metalic din anumite motive practice, cum ar fi rezistenta. In primavara-vara 2012 insa, pantofii cu varfuri metalice vor fi la moda pentru orice ocazie, de la incaltaminte de zi cu zi, pana la pantofii de ocazie.

Varfuri ascutite

Marele come-back de anul acesta, din punctul de vedere al tendintelor reanimate, sunt pantofii cu varfuri ascutite. Primavara - vara 2012 va veni cu pantofi mai feminini si mai sexy decat clasicele modele de odinioara, iar designerii recomanda sa avem neaparat o astfel de pereche in dulap. Trendul varfurilor ascutite se aplica numai pantofilor, sandalele si papucii pastrandu-si varful rotunjit.

Sandale cu impletituri

Alt trend reinventat si readus in actualitate, sandalele cu impletituri vor fi un must-have in primavara - vara 2012, in special pentru tinutele boeme sau casual. Alege sandale in culori puternice, deschise si cat mai neobisnuite.

Platforme uriase

Pentru cine se descurca sa mearga cu ele, platformele uriase arata ciudat si tocmai si asta e ideea. Desi la prima vedere purtarea lor pare chinuitoare, ele sunt de fapt mai comode decat pantofii cu toc de 12 cm - daca nu iei in calcul greutatea pe care o au. Oricum ar fi, platformele se poarta si in 2012.

Pantofi transparenti

Erau pe piata deja din primavara lui 2011, ca idee, numai ca in primavara si vara lui 2012 devin deja un trend puternic. Este adevarat ca modelele sunt interesate, iar transparenta da un aspect futurist, insa nu vad cum s-ar putea purta pantofi de plastic si nici chiar sandale, pe timpul verii. Daca anul trecut acesti pantofi transparenti erau numai din plastic, nu putem decat sa speram ca pentru 2012 designerii vor veni cu alte materiale mai prietenoase.

Pantofi cat mai stralucitori

...exact ca cei ai lui Dorothy din povestea Vrajitorul din Oz. Primavara si vara lui 2012 aduc stralucirea pe primul loc, atat in imbracaminte cat si in incaltaminte, iar trendul este dintre cele mai puternice. Fie ca sunt argintii, aurii ori alte culori stralucitoare (visiniu, verde sau albastru), acest fel de pantofi vor atrage mereu atentia si vor fi priviti ca mici bijuterii.

Accente pentru pantofi: nituri, snururi si catarame

Unele din cele mai hot trenduri pentru primavara si vara 2012 sunt accentele decorative pentru pantofi. Chiar daca nu au o forma deosebita, niturile, snururile sau cataramele creaza un aspect la moda.

Niturile se potrivesc atat ghetelor, pantofilor sport dar si celor eleganti, precum si sandalelor. Snururile pot crea punctul central de atractie al unei perechi de pantofi, inlocuind cu succes fermoarul sau orice alt mode de inchidere. Cataramele sunt o reminiscenta din sezonul trecut, insa se partreaza in mare voga si acest an.

Pantofi mai comozi: wedges si espadrile

Un trend si care, cel mai probabil, se va mentine si la anul, asadar merita orice investitie in acest sens. Cauta modele de pantofi in culori mai sterse, nuante de marouri sau gri.

Pantofi in culori pastel sau foarte aprinse

Primavara si vara 2012 sunt anotimpuri ale contrastelor. Se vor purta fie pantofi in culori sterse, pastelate, fie in nuante puternice, vii, ale celor mai aiurite culori. Din cel dintai trend, alege nuante nude, rozalii, albastru, galben pai sau verde sters.

0 comments:

Post a Comment