Wednesday, November 7, 2012

Colectie speciala pentru tine: botine si cizme din piele

In fiecare saptamana va vom rasfata cu modele noi de incaltaminte de sezon iar din aceasta saptamana a fost introdusa o categorie speciala care cuprinde botine si cizme de dama realizate din piele de vitel.

Aceste modele deosebite din piele au fost special create pentru doamnele si domnisoarele a caror imagine este cruciala in relationarea cu celelalte persoane dar si pentru a te simti cat mai bine atunci cand iesi in oras sau faci shopping.

Inaltimea tocului pentru foarte multe din aceste incaltari nu depasesc inaltimea de 8 cm, fiind considerata ideala pentru trecerea de la talpa joasa la una usor curbata. Incaltamintea are o linie simpla, usor office, se preteaza oricarei varste si pretul este, ca de obicei, accesibil tuturor.

Cizme de dama negre cu toc special si platforma ascunsaCizmele Anastacia sunt poate unu din cele mai interesante modele, si spunem asta nu numai din cauza tocului care are o forma usor curbata, ci designului asimetric realizat din doua tipuri de piele: cea usor lucioasa si cea intoarsa.

Este interesanta de asementea, si ideea suprapunerii acestora, oferindu-ti impresia ca cele doua catarame “trag” efectiv de unul din cele doua materiale. Acestea se inchid cu fermoar pe partea interioara a piciorului si pe toata lungimea cizmei.

Botine de dama elegante realizate din piele intoarsa si piele lucioasaBotinele din piele prezente in magazinul nostru online matar.ro au in foarte mare parte acceasi linie eleganta si usor de asortat la orice tinuta. Un exemplu clasic si care nu se va demoda niciodata o reprezinta botinele Alexis, fiind realizate, la fel ca si cizmele anterioare din doua tipuri de piele iar inchiderea lor se face prin siret.

Mai mult, pe varful rotund, partile laterale si spate sunt prezente cusaturi albe discrete care eccentueaza eleganta acestora.

In ceea ce priveste livrarea produselor, acestea se expediaza in termen de 10 zile lucratoare de la confirmarea comenzii iar plata poate fii efectuala dupa bunul plac, prin card bancar sau ramburs.

1 comment: