Thursday, November 22, 2018

Botine în variante de efect pentru un outfit perfect

Vedetele sezonului rece, care trimit la o binemeritată odihnă pantofii sunt fără îndoială botinele. Must have în orice garderobă, botinele au prins, de o bună bucată de vreme, gustul revoluţiei la toate nivelurile.
Revendicările au fost analizate minuţios de designeri şi acceptate în unanimitate, cu ingenioase amendamente de stil. Rezultatul afişat pe podiumurile ultimelor prezentări a surprins prin viziunea inovativ-jucăuşă a noilor modele care vin să desăvârşească outfiturile femeilor în pas cu moda.

Magazine online recomandate:
zappatos.ro , depurtat.ro , b-mall.ro , fashiondays.ro

Un decupaj succint în mutitudinea de variante ce au defilat pe catwalk la ultimele colecţii de sezon dau la iveală nu doar reinterpretări stilistice inedite, ci şi maniere noi în care itemul îşi propune să se adapteze la tendinţele ce traversează toate piesele vestimentare care pot compune un outfit inspirat. Iată câteva modele de botine care pot face proba unor versatilităţi nebănuite:

Botine cu print

Reprezintă modelul care nici nu vrea să audă de locul secund într-un outfit. Fie că e vorba de print animal, floral sau abstract, aceste modele captează egoist nota de şarm a ţinutei, ceea ce înseamnă că celelalte piese vestimentare se vor mulţumi de regulă cu mai puţin, la nivel cromatic şi de design, pentru un maxim la nivelul general, de impact al ţinutei. Combinaţia momentului e cu modele de blugi în trend şi cu un pulover adaptat regimului termic de sezon sau cu un sacou de inspiraţie masculină. Dar, dacă s-a ales imprimeul floral, cu siguranţă dungile ies la asalt, aşa că o rochie într-o culoare neutră, purtată peste o bluză cu dungi orizontale ar putea fi combinaţia feminină cea mai frumoasă pentru a întâmpina rarele zile însorite de iarnă.

Botine albe

Botinele albe sunt fără doar şi poate exponente ale stilului desăvârşit în vestimentaţie, minunate când temperaturile sezonului rece sunt pline de răsfăţ, iar precipitaţiile care au auzit de faima itemului i se opresc uimite în cale. Fiecare femeie care vrea să fie stilată în actualul sezon rece va apela cu siguranţă la ele, fiindcă reprezintă unul dintre cele mai hot itemuri actuale. Pot fi purtate alături de blugi negri şi o maletă, în identitate cromatică sau într-o altă nuanţă neutră. Femeile curajoase pot încerca şi o combinaţie cu un element la fel de emblematic pentru moda momentului: cămaşa statement. Iar asocierea fustei alb-negru sau cu print bicromatic pe fond alb cu acest model de botine e pur şi simplu apanajul pur al feminităţii.

Botine în culori electrice

Nuanţele intense au fost promovate cu insistenţă pe catwalk în ultimele sezoane. Botinele în nuanţe vibrante se potrivesc excelent la ţinute casual, cărora le dau o notă trendy vizibilă, dar şi la rochii sau fuste în minimalism cromatic şi de croi, cărora le conferă un look modern. Botinele fără toc, în tonuri aprinse, oferă fiecărei femei şi privilegiul de a-şi păstra comoditatea, fără să renunţe la ghidul ei favorit: moda.

Botine cu toc gros

Botinele cu toc gros în modele care ajung până la nivelul gleznei sau îl depăşesc sunt o versiune elegantă şi foarte comodă pentru outfituri de toamnă cu fuste midi, o alternativă perfectă pentru rochiile peste care se suprapune un pulover pufos şi o variantă ideală pentru fashionistele care preferă pantalonul. Opţiunea pentru culori aprinse înseamnă, şi în cazul lor, bucuria unui look proaspăt şi modern, obţinut fără a renunţa la comoditate.

Botine ciorap

Itemul întruchipează un model care oferă iluzia unor botine peste care a fost rulat un dres perfect suprapus cromatic. Deşi au un aspect cosmopolit, botinele ciorap nu sunt deloc dificil de integrat în ţinutele de zi. Într-o nuanţă de roşu sau verde, alături de o pereche de blugi cropped, o maletă şi un palton de sezon se poate compune repede o ţinută care va capta toate privirile trecătorilor, chiar şi în cea mai înnorată zi de toamnă. În variante din catifea, ele se poartă cu haine basic, în croiuri minimaliste. O fustă de piele sau o rochie tricotată vor fi cele mai adecvate piese pentru un outfit practic, dar feminin şi sofisticat.

În tonuri de minimalism cromatic sau în nuanţe vii, cu print sau cu alură de şosetă trasă peste o pereche de pantofi, cu toc cui sau cu toc gros, botinele exploatează fiecare sezon rece în modele nenumărate, gata să ia cu asalt din nou fiecare garderobă. Revoluţionându-şi designul sau adecvându-şi culorile la orice tip de preferinţe, botinele momentului dau cea mai credibilă declaraţie de adaptabilitate la ţinutele favorite ale fashionistelor de pretutindeni.

0 comments:

Post a Comment